2014-07-06 @ 10:04:00 / 20 dagar Challenge

Dag 7- Min favorittävling

Den roligaste tävlingen i spelet enligt mig är helt klart galoppbanan. De flesta jag vet om tycker att den är så tråkig eftersoma att den är så kort och är slut väldigt fort men jag tycker tvärtom. Det ska gå fort och det ska vara svårt att vara bäst, jag behöver en liten utmaning och de hundradelarna som kan vara mellan 1an och 20nde plats på topplistan är en riktigt bra utmaning.
Denna tävling är på sitt tråkiga sätt även väldigt unik. Det finns ingen annan galoppbana på hela jorvik och jag tycker att det är väldigt kul med galopp och att vara snabb så detta tycker jag faktiskt är väldigt tråkigt.
Jag är även väldigt bra på galoppbanan (skryt skryt) och jag tror att alla här inne förstår vad jag menar om jag säger att allt blir kul om man är bra på det.
 
Framtiden för galoppbanan är jag nästan helt övertygad om att den kommer att stanna som den är. De kan inte ta ett lopp ifrån oss tycker jag, de har aldrig gjort det och jag hoppas verkligen på att det inte händer. Vad jag däremot hoppas på är att de skapar en till galoppbana som är lite större och svårare men utan alla hinder utan endast snabbhet.
 
Trots att galoppbanan är så kort så finns det massor av små genvägar som sparar mycket tid. Det gäller att hoppa på rätt tillfälle och kanske rida runt på ett annat, så det kan vara väldigt klurigt att få den bästa tiden! 
Helt klart roligast!
 
Vilken är din favorit tävling på sso?
 

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo