2014-07-03 @ 10:26:00 / 20 dagar Challenge

Dag 4- Min historia i Starstable

Jenny Goldbridge kom till världen tidigt i Starstables tid, något datum kan jag dock inte komma ihåg. Jag loggade in på spelet med stora förväntningar och sen woops så kraschade datorn. Starstable var för avancerat för min dator som i dåtiden var helt fullproppad med skit och damm. Starstable var ingenting som jag hade en framtid i trodde jag då, min dator klarade ju inte ens av det.
 
En sommar när jag hade tråkigt så hittade jag en annons tillbaka till Starstable och kom på att jag hade ett konto där. Det var nästan exakt ett år sedan och alla höll på och gjorde midsommar uppdragen. Jag försökte verkligen spela spelet men datorn överhettades hela tiden, till en början så stod jag ut med det och startade om datorn gång efter gång men tillslut orkade jag inte mer och tiden var slut där för mig igen.
 
Konstigt nog fick jag reda på att min bästa vän irl spelade starstable (under karaktären Katelyn Eveningstar) vilket gav mig lust att prova på igen. Nu hade jag skaffat en kylplatta till min dator som hindrade min dator från att överhettas så jag tänkte, why not liksom. Denna dagen var den 11 November 2013 alltså inte alls så länge sen. För tillfället var jag rätt 'noobig av mig' och fattade inte särskilt mycket av spelet, red runt i noob kläder. Jag förstod själv att det var fult men min garderob var i princip tom.
 
Jag gick med i den första Ridklubben som frågade om jag ville gå med. Den hette FWR minns dock inte hela namnet. Var med där kanske någon dag (eheh lol) innan jag gick med i min kompis klubb Cyborg Stars som hon ägde tillsammans med Evelina Westson. Jag vet inte hur länge jag var med där men kanske en månad eller så, där lärde jag mig väldigt mycket om spelet och fick massor av vänner men tillslut så upplöstes den av olika anledningar. Jag följde därefter med min kompis till en till klubb, Golden Woods Legacy som ägdes av Emma Southlord, en otroligt mysig och underbar klubb med underbara människor, dock var det inte tillräckligt många aktiviteter för att jag skulle trivas helt perfekt.
 
Det var här allt började. Det bästa beslutet jag gjorde i min tid på starstable. Min kompis tipsade mig om att gå med i klubben Water Roses när jag frågade henne om hon visste några bra klubbar. Jag hade ingen aning om hur klubben var eller så, vem som ägde, vilka som var med men tog snabbt reda på lite info om den. Jag skickade iväg ett litet brev och manda gav mig chansen att gå med. Jag trivdes otroligt bra till en början, världens underbaraste klubb verkligen och kände mig verkligen hemma. Här har jag träffat de absolut bästa vännerna i Starstable och verkligen bildat en familj. Mot slutet gick det däremot neråt och jag kände för att prova något nytt. Jag lämnade klubben och tråkigt nog så upplöstes klubben dagen efter att jag lämnat :(
 
Rainbow Dragons var klubben jag hittade till efter Water Roses. En underbar klubb jag trivdes i super med underbara människor. Jag var nog bara med i denna klubben kanske 2 veckor och slutade aldrig riktigt trivas. En natt, den 15e februari fick jag ett meddelande som dock förändrade allt.
 
Manda skulle skapa en ny klubb. Jag såg henne, Jaquelin Goldbell och Alexandra Mcbard stå vid klubbskaparen i Jarlaheim och red fram för att se vad som hände. De bjöd in mig i en grupp där de valde klubbnamn och tillsammans kom vi fram till Shady Pearls. Jag kände att jag saknade den otroliga familjekänslan jag fått i Water Roses som jag inte riktigt hade funnit i RD. Jag fick ångest och bestämde mig för att gå med i Shady Pearls. Jag lämnade RD och manda bjöd in mig till SP. Direkt efter det frågade hon mig om jag kunde tänka mig att vara klubbledare och jag tackade ja.
 
Vi planerade klubben och ville göra den så bra som möjligt. Vi formade den efter vad båda ville och vi gjorde allt för att göra den så bra som möjligt. Och jag tycker verkligen att vi lyckades. Klubben är full av underbara människor och vi har ett fungerande system för allt. Vi har nu idag även bjudit in Lily Rainstorm i klubben som klubbledare så nu är vi 3 och vi funkar väldigt bra tillsammans. 
Efter det här så finns det inte så mycket mer att säga.
Mycket saker kan hända på 8 månader helt enkelt!
 
Detta blev basically min klubbhistoria men det är var allt har hamnat. Allt är baserat på världens underbaraste klubbar, utan de skulle jag inte finnas kvar i spelet och inget hade varit som det blivit.

Vem vet vad som händer de nästa månaderna? 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo