2014-03-13 @ 20:11:00 / Onsdags uppdateringar

Färjor

Med gårdagens uppdatering så har även den skylten som fanns vid Fort Pintas brygga uppdaterats så att man kan gissa lite vad som kommer hända. Jag tycker att dessa skyltar liknar landstigningen på en färja och det tyckte även jag förra veckan men nu när texten kommit så blir jag väldigt säker på att vi får färjor till jorvik!
Det jag skulle gissa kommer hända är att det kommer vara som transporter mellan de olika delarna av jorvik. SKulle det inte vara både roligt om tråkigt om de gick typ var 10:e minut så fick man passa tider, det skulle ju göra det lite mera verklighets troget. 
Det som också pekar på att vi skulle få färjor i sso är de nya shopparna som kommit vid färje skyltarna då shoppens namn är "Färje shoppen" skulle det inte vara coolt om man köpte biljetter där? 
Dessa skyltar och shoppar finns i Västkobbens fiskeby vid bryggorna vid Mr.Trout, Bryggorna vid ponny plattformen och vid stable bucks café i skördebygden utanför Jarlaheim.
Jag är sjukt taggad över att se hur det kommer funka och när det kommer men tror dock inte att jag kommer använda det så mycket, rider oftast överallt :)
 
Så här ser skyltarna ut!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo