2014-07-15 @ 23:06:00 / Shady Pearls

Tack för mig underbara pärlor

Under den senaste tiden har jag (Jenny Goldbridge) haft det lite smått jobbigt och orkar inte riktigt som jag brukade göra samtidigt som jag känner att jag inte klarar av pressen att driva en så aktiv klubb.
Jag har helt enkelt inte tid för stressen och jag mår inte psykiskt bra av det så jag känner att jag nått min gräns, jag klarar inte av det längre.
Därför har jag funderat otroligt över det och jag har bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare. Det är för mycket för mig att ta del av att driva en så krävande klubb.
Det jag har bestämt hoppas jag att ni stödjer mig med för detta är någonting jag funderat otroligt med och beslutat mig för att fullfölja.
 
Jag ska nämligen ta en paus från klubben, jag ska lämna och se vart det tar mig. Jag lämnar idag 22.55 samma tid som Shady Pearls skapades den 15 februari, exakt 6 månader, och jag hoppas att ni får många fler tillsammans men här idag klockan 22.55 så tar denna underbara upplevelse slut för mig, ni får klara er utan mig.
Jag ska sedan på söndag på semester och åka till Gotland. Där kommer jag vara i 2 veckor och riktigt tänka över mitt beslut och försöka bestämma hur framtiden ska bli.
Hur det blir har jag just nu ingen aning om.
Antingen kommer jag komma tillbaka till er, går klubblös, eller hittar en ny klubb, detta är något jag verkligen ska fundera över och jag återkommer med ett beslut.
 
En sak är dock säker jag kommer aldrig någonsin att glömma bort er, jag kommer aldrig någonsin glömma bort våra minnen vi fått tillsammans, jag kommer aldrig glömma hur helt otroligt underbara ni är och jag kommer ALDRIG någonsin sluta älska er.
 
Lycka till i Framtiden mina underbara små pärlor  ♥
 
/ Jenny Goldbridge
 
 
 

Text tagen från Shady Pearls hemsida skriven av mig