2014-05-11 @ 21:18:40 / Hästar

Scarletpetal aka Scarlet

Namn: ScarletPetal  Kön: Sto  Ras: Andalusier  Ålder: 12
ScarletPetal aka Scarlet är ett lugnt stabilt sto på 12 år av rasen andalusier. Scar som hon även kallas är en stjärna på dressyrbanan med sina rena gångarter och otroliga kroppskontroll.
Innan jag köpte scar så bodde hon på Silverglades hästsportcenter där hon effektivt tränades till en riktig dressyrstjärna.
Under mitt besök på hästsportcentret så var målet med besöket att kolla på en ny achalteeker men jag fick erbjudandet att rida Scar och med hennes fina moment så bestämmde jag mig för att detta var hästen jag ville ha.
Scar är tyvärr inte en bra hopphäst då hennes stora massa och kroppsvikt hindrar henne från att lyfta över hinder smidigt.
Inom ridningen så är Scarlet väldigt mjuk i munnen och väldigt lätthanterad. Pågrund av hennes höga utbildnings nivå så är hon en väldigt bra läromästare inom dressyren som jag tror att många ryttare skulle kunna utvecklas med. Pågrund av hennes sätt att arbeta bra enkelt har gjort att jag tröttnat på den lilla utmaningen i ridningen vilket leder till att jag börjat rida henne mindre och endast använder henne till tävlingar där det måste gå bra, våran utbildnings punkt har tyvärr stannat.
Scarlet är dock en häst jag aldrig skulle kunna sälja då jag har växt som en ryttare på hennes rygg.


Postat av: Frida Shortcamp

Ståtliga Scar!! Vill köpa en sån häst som ska heta Eveningstar aka Arwen från Sagan om ringen! xD

2014-05-12 @ 14:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo