2014-07-15 @ 23:06:00 / Shady Pearls

Tack för mig underbara pärlor

Under den senaste tiden har jag (Jenny Goldbridge) haft det lite smått jobbigt och orkar inte riktigt som jag brukade göra samtidigt som jag känner att jag inte klarar av pressen att driva en så aktiv klubb.
Jag har helt enkelt inte tid för stressen och jag mår inte psykiskt bra av det så jag känner att jag nått min gräns, jag klarar inte av det längre.
Därför har jag funderat otroligt över det och jag har bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare. Det är för mycket för mig att ta del av att driva en så krävande klubb.
Det jag har bestämt hoppas jag att ni stödjer mig med för detta är någonting jag funderat otroligt med och beslutat mig för att fullfölja.
 
Jag ska nämligen ta en paus från klubben, jag ska lämna och se vart det tar mig. Jag lämnar idag 22.55 samma tid som Shady Pearls skapades den 15 februari, exakt 6 månader, och jag hoppas att ni får många fler tillsammans men här idag klockan 22.55 så tar denna underbara upplevelse slut för mig, ni får klara er utan mig.
Jag ska sedan på söndag på semester och åka till Gotland. Där kommer jag vara i 2 veckor och riktigt tänka över mitt beslut och försöka bestämma hur framtiden ska bli.
Hur det blir har jag just nu ingen aning om.
Antingen kommer jag komma tillbaka till er, går klubblös, eller hittar en ny klubb, detta är något jag verkligen ska fundera över och jag återkommer med ett beslut.
 
En sak är dock säker jag kommer aldrig någonsin att glömma bort er, jag kommer aldrig någonsin glömma bort våra minnen vi fått tillsammans, jag kommer aldrig glömma hur helt otroligt underbara ni är och jag kommer ALDRIG någonsin sluta älska er.
 
Lycka till i Framtiden mina underbara små pärlor  ♥
 
/ Jenny Goldbridge
 
 
 

Text tagen från Shady Pearls hemsida skriven av mig

2014-07-13 @ 17:23:56 / Övrigt

Orkar inte

För tillfället orkar jag inte blogga Vi får se om det  fortsätter, hejdå för tillfället så återkommer jag om hur det blir.
 

2014-07-11 @ 11:49:27 / 20 dagar Challenge

Dag 12 Det deluxe set jag tycker bäst om

Deluxe seten i spelet är inget jag verkligen tycker om jättemycket. Jag gillar inte att någon matchar åt mig utan jag väljer olika klädesplagg som inte är menade att passa ihop och jag gör något jag själv tycker är snyggt. Visst kan det vara fint med kläderna som är gjorda till varanndra som då är exakt samma färgkod på de olika plaggen, men jag är aldrig nöjd med en outfit om någon annan gjort den åt mig.
 
Nu till saken. Det deluxe set jag gillar mest är Firgroves Deluxe Set eftersom jag verkligen gillar de skogiga färgerna med grönt, grått och brunt. Jag äger inte något komplett set men om jag skulle köpa ett skulle det vara Firgroves set.
 
En bild på Västen i Firgroves Deluxeset