2014-06-30 @ 23:38:53 / Edits

Wip 2

Uhh börjar bli lite less på det här... Får verkligen inte till hästens svans... Någon som har några tips eller idéer? Jag vet att svansen är helt platt i färger, skuggning kommer senare, i nuläget fokuserar jag på svansens form.
 

2014-06-30 @ 21:26:00 / 20 dagar Challenge

Dag 1- Om mig

 
Jag heter Jenny Goldbridge och bloggar här på jennygoldbridge.blogg.se
Jag har faktiskt inte varit en aktiv spelare på sso särskilt länge utan började bli aktiv den 11 november 2013 och sedan dess har jag spelat aktivt och seriöst. Under min tid på Starstable så har jag varit med i ett antal seriösa klubbar men tillslut har jag bosatt mig i Shady Pearls där jag är klubbledare tillsammans med Amanda Lightfield och Lily Rainstorm. Mitt konto har funnits på Starstable sedan det skapades men min dator klarade inte av spelet till en början, i november såg jag en reklam till sidan och sen dess har jag inte gått ifrån spelet.
 
Jag är bosatt i Fort Pinta vilket är ett ställe jag inte kan tänka mig flytta ifrån. Jag älskar verkligen att det är så centralt, mysigt och att det har en sån otroligt fin utsikt.
För tillfället har jag 10 hästar i stallet av olika färger och raser. Tråkigt nog har jag fastnat mest för hästar av samma färg så har 4 bruna hästar, 3 vita, och sedan 4 hästar i olika mörka nyanser. Jag försöker ofta att få tag i några lite mer unikare hästar men brukar inte riktigt fastna för de. 
Min starthäst är en liten speciell häst som jag älskar något otroligt. Han heter Northbeam men har ett ökänt smeknamn, Norre. 
 
Kännetecken för mig är mitt röda hår som jag verkligen älskar. Har under många tillfällen försökt mig på andra hår men detta hår som ni ser på bilden är det ända jag riktigt trivs med och det har alltid slutat med att jag bytt tillbaks. Jag har även väldigt ofta på mig tävlings kläder då jag inte står ut med att vara seg, dock har jag en otroligt stor kollektion tävlings kläder så jag brukar få mina kläder att se så normala ut som möjligt. 
 
Jag är otroligt nöjd med min karaktär och hur min historia i spelet är. Jag är tacksam för hur det har blivit under mina månader av spelande. Jag hoppas att jag spelar många till och att jag får tillbaka det intresset för spelet jag en gång hade :)
 
 
 
 
 

2014-06-30 @ 17:52:22 / Övrigt

20 dagar bloggutmaning

Min underbara vän Esther Lightwater har börjat med en 20 dagar bloggutmaning gjord av Esmeralda Silverforce. Det hela innebär helt enkelt att jag ska blogga ett inlägg om detta varje dag i 20 dagar. Ni kan se nedan på bilden vilket inlägg som kommer vilken dag.
Detta känns som något som kommer vara bra för bloggen eftersom att den ligger lite på en torka för tillfället.
Superbra idé verkligen!