2014-05-28 @ 15:41:04 / Edits

Stranden

Dagens uppdatering med sommarkläder gav mig inspiration till att redigera en riktigt sommarbild.
Är faktiskt väldigt nöjd och jag skulle bli såå glad om såna här shorts eller bikini kom till sso för att inte snacka om håret. Måste säga att denna var väldigt rolig att redigera, kommentera gärna vad ni tycker om den :)
 

2014-05-25 @ 22:09:26 / Övrigt

Glad Morsdag

Idag så var det morsdag så för att fira min mamma så slängde jag ihop denna bilden. Är inte alls nöjd med den men kände att jag ville göra något :)
 

2014-05-25 @ 14:31:39 / Edits

Dressyr med Norre

Det är viktigt att vi tänker på våra gamlingar i stallet ibland så jag tog ut min underbara lilla norre för lite dressyr.
Fick en fin bild på den ökade traven på denna gamlingen, men kan kan fortfarande sina grejer.
 
Jag har fastnat för min starthäst mer och mer igen, han är ju helt underbar!!!
Målet med denna bild var att testa en ny teknik, denna redigeringen tycker iallafall jag ser lite mer målad ut och jag undrar vad ni tycker`, gillar ni denna typen mest eller så jag brukar göra?
Till exempel så här:
 
Den bilden jag gjorde idag har inte heller något filter eller något speciellt förutom själva hästen och bakgrunden. Vad gillar ni mest? Kommentera?

Sen så måste jag även ursäkta för den dåliga bloggningen, datorn överhettades hela tiden så hade ingen lust att hålla på och starta om den hela tiden. Nu har den dock hållt sig kall 2 dagar i rad efter att jag dammsög ur massa damm ur datorn så jag tror att jag har det under kontroll nu :)