2014-08-03 @ 23:37:21 / Övrigt

Diamond Bubbles Company

Idag har jag blivit klubbledare i Diamond Bubbles Company och driver klubben tillsammans med Jenny Snowhill och April Starwood.
Jag ser mycket fram emot att vara en del av klubben och hoppas att det kommer att gå bra, har en bra känsla om det här!
Jag har under en period blivit väldigt bra vän med flera i klubben och jag känner mig redan som hemma bland alla roliga och underbara människor.
 
Jag kände att jag saknade att driva klubb då det är något jag verkligen gillar och brinner för men samtidigt att jag ville starta om på nytt, när Jen sedan frågade mig om jag var intresserad att ta positionen som ledare så accepterade jag och nu så ska jag förhoppningsvis bygga upp ett starkt band till klubben.
 
Shady Pearls är något jag alltid kommer att sakna men jag hoppas också att jag får stöd bakom mitt beslut och inget skit. Jag har under en längre tid funderat på om det var dags för mig att gå vidare och nu har jag bestämt mig att det är  vad jag ska göra. 
 
Därför kommer ni från och med nu se mig med namnet Diamond Bubbles Company under mitt namn när jag rider runt och jag kommer att göra allt för att jag och andra ska trivas i klubben.
 
Jag ser fram emot min tid med klubben och hoppas att den varar länge!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo