2014-07-10 @ 12:03:00 / 20 dagar Challenge

Dag 11- Min favoritoutfit

Att välja en outfit i spelet som jag tycker om är något jag verkligen inte kan göra. Jag byter outfit från dag till dag och jag kan aldrig riktigt bestämma en jag tycker om mer än andra, en outfit gillar jag otroligt mycket en dag och nästa så gillar jag den inte alls!
För tillfället är jag helt inne i sommrigt och matchar gärna någon fin piké med antingen en kjol eller mina slitna jeans som jag verkligen älskar och sedan slänger in ett sommrigt westernträns som matchar med antingen byxorna eller tröjan och sen barbacka på det. 
 
Om jag däremot måste göra en hel outfit med sadel och filt också så verkligen älskar jag kombinationen av den vita westernsadeln och Indianfilten i gåd som är en blå och vitrandig filt. Jag verkligen älskar kombinationen av vitt och blått på sommaren.
 
Sen måste jag även säga att jag verkligen ÄLSKAR att rida runt i tävlingsoutfits, jag har så otroligt många och försöker göra så fina som möjligt. Jag står inte ut att vara långsam i spelet så jag försöker alltid att fixa ihop en outfit jag känner mig fin i och samtidigt är snabb i.
 
Så berätta, hur är era favorit outfits?


Postat av: Dina Kingblanket

Jo mina favo outfits är ju självklart min snabb klädstil, jag känner mig riktit snabb och fin^^ Och så ÄLSKAR jag JS(Jolly Stars) klubb outfit^^

2014-07-10 @ 12:58:53 / http://dinakingblanket.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo