2014-07-02 @ 11:23:00 / 20 dagar Challenge

Dag 3- Mitt Stall

Mitt hemstall ligger i den vackra staden Fort Pinta. Inne i stallet så finns det 10 vackra hästar och en garderob fylld med kläder, tillsammans med min stallhälp Berit (lol).
Jag är inte särskilt nogrann när det gäller mitt stall. Hästarna står lite här och där och med olika utrustning på sig från dag till dag. Detta är inte något som stör mig utan tvärt om, tycker det är skönt att inte behöva noggrant parkera en häst i rätt box varje gång man användt hästen, sen är det ju bara att gå och ta den från någon annanstans när man ska rida den nästa gång!
 
Min garderob är prydlig och väl organiserad, dock är den rätt så tom. Under min tid jag spelat har jag inte samlat på mig så otroligt mycket kläder utan har oftast köpt hästar för pengarna. Jag anser dock att jag har det mesta nödvändiga och jag klarar mig rätt bra, men såklart köper jag något om jag anser det riktigt snyggt!
 
Ibland så kan det faktiskt hända att Goldbridge stallet ser bra ut. Då står hästarna som på bilden nedan oftast är det sortera hästarna som ställer ut ordningen men ibland kan jag göra det lite färg ordnat :)
Som ni kan se så tar jag inte av kläderna på hästarna och ibland kan jag sätta på något på en häst för att ta det den hade på sig innan i ryggsäcken, det är därifrån den vita arabens otroligt outfit (not) kommer i från.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo