2014-07-07 @ 12:34:00 / 20 dagar Challenge

Dag 8- Denna tävling tycker jag minst om

En tävling jag verkligen hatar och då menar jag inte ogillar utan jag verkligen HATAR  den är kanintävlingen.
Jag hatar allt med den. Den är svår den är tråkig, den är frustrerande, onödig och kaninerna låter som galna seriemördare.
Varje gång jag kör den så vill jag slänga datorn i marken.
Jag förstår inte varför sso vill göra en så tråkig tävling så svår, man jagar kaniner, det borde väll inte vara så svårt?
Tävlingen är otroligt tråkig, det ända man gör är att jaga kaniner. När jag sen på toppen av det blir så otroligt irriterad och frustrerad på allt när jag spelar den så tycker jag det är väldigt onödigt att ha en tävling utan mening i spelet som gör så att jag blir så irriterad. And whats the deal about kaninernas röst. Om ni inte vet hur de låter prova att sätta på ljudet en gång så kommer ni se vad jag menar, från min erfarenhet så låter inte kaniner sådär.
 
Okej det här inlägget blev väldigt rörigt och starkt hat mot kaniner <3 Jag vet att man ska vara lite lugnare om sina åsikter när man bloggar men jag verkligen hatar denna tävling ♥ Kanske inte uttryckte mig så bra för tillfället men jag skulle gissa på att många förstår vad jag menar iallafall.
Denna bilden var nog den svåraste jag någonsin försökt ta. Den jävla kaninen bara sprang runt. På bilden kan ni se att de är seriemördare.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo