2014-06-21 @ 00:22:54 / Övrigt

Välkommen hem Sunflower!

Som jag och många andra ville så blev det Palomino Tinkern som flyttade hem till familjen Goldbridge idag!
Sunflower köptes från en gård uppe i Firgrove där hon landat efter många års resande med Jorviks hästmarknad. Sunflower aka Sheila har spenderat de mesta av sina år runt resande med hästmarknaden utan att någon har köpt eller ens varit intresserad av henne pågrund av hennes såkallade klumpiga kropp och utséende.
Tillslut tröttnade hästmarknaden på henne och gav henne till ett förställningsstall i Firgrove där de förväntade sig att hon skulle stå och ruttna. Jag som ständigt är på jakt efter nya hästar både inom tävling och hantering tog en sväng upp till Firgrove där hon stod för att provrida. Sheila var inte en lätt häst att rida, tvärtom, då hon stått oriden i flera år. Trots att passet inte gick så bra så klickade jag med henne och tog med henne hem. 
Jag har höga förväntningar för Sheila inom Tinker utställning och även dressyr då hennes steg är lätt och vackert trots hennes stadiga kroppsbyggnad. Sheila är väldigt känslig för ryttarens hjälper och lyssnar alltid, dock kan det hända att hon lätt tar tag i bettet och springer iväg med ryttaren om hon anser att ryttaren gör fel, alltså är hon ingen nybörjar häst.
Sheila är ett 10årigt sto av rasen tinker i färgen Isabell.
Jag tror att jag och Sheila kommer att passa väldigt bra tillsammans :)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo