2014-03-10 @ 16:27:57 / Hästar

Mina Hästar

Eftersom att jag anser det väldigt rörigt att ha olika kategorier för varje häst så kommer jag använda detta inlägg där ni kan läsa om alla mina hästar och även kategorin för enskilda inlägg. 
 
NORTHBEAM AKA NORRE
 
Ras: Jorvikiskt Varmblod (Starthäst) Ålder: 17år Kön: Hingst
Information: Norre är en hingst på 17 år men är inte som en hingst i tempramentet när man rider, en väldigt bra första häst. Norre älskar att äta och har inget emot att kolla på stona som går förbi. Norre var den allra första hästen jag red och var min mammas häst. Senare när hon blivit för gammal i kroppen för ridningen så blev han min.
 
SCARLET AKA SCARLETPETAL
- Är på hästön och hade ingen fin bild på lager-
Ras: Andalusier Ålder: Kön: Sto Färg: Vit
Information: Scarlet är ett underbart vitt sto som klassar sig själv som drottning av alla hästar och hon har lite attityd. Scarlet är inte en bra första häst då hon lätt kämpar emot och vill ta sig an ledar rollen men när man berättat vem som bestämmer så är hon helt underbar. Det bästa Scarlet vet är terräng ritter med mycket hopp och snäva svängar även fast hennes kroppsbyggnad säger emot. Scarlet slutför allt hon startar och har därför fått både mycket framgång och skador på grund av detta eftersom att hon alltid hoppar  även om det inte är säkert. Hon gör alltid sitt bästa och är ett väldigt lyckat köp av mig. 
 
STORMFIGHTER AKA STORM
Ras: Oldenburgare Ålder: Kön: Hingst Färg: Svart
Information: Me, Myself and I är en mening som Storm tänker ofta. Han är väldigt envis och hans egna preferenser går alltid först om han själv får välja. Ingen nybörjar häst dvs. Storm visar ofta upp sig med hjälpa av bock språng, stegringar osv. Även när ryttaren sitter på. Storm har två saker som lyser upp hans dag och de är hoppning och uteritter. Inne på hoppbanan är hindrena det ända han tänker på med öronen framåtspetsade hela tiden och han är även en riktig pärla i uteritterna. Storm är en riktig pärla ibland ändå och vi har plockat fram många bra placeringar.
 
Winterfighter aka Wimse

- Är för tillfället (troligtvis permanent) och besöker hästön och har därför ingen fin bild-
Ras: Jorvikisk Ponny Ålder: 20 Kön: Hingst Färg: Skimmel
Information: ;Stallets lilla mini kung om han får bestämma, envis som en liten ponny är han och det är precis vad han är. Stallets lata lila maskot som inte rids. Wimse är drabbad av kronisk hälta vilket gör att han inte rids och används endast för avel och som stallets maskot för tillfället. När Wimse väl reds så var han en stjärna på ponny hoppning och vi vann många stora tävlingar trots hans unga ålder under tävlings perioden. Wimse köptes hem till mig när jag sett honom ta hem flera stora medaljer på tävlingar utan att göra något minsta dumt. Wimse köptes hem till mig och jag lärde mig rida på honom, vi utvecklades mycket tillsammans. Nu står han på de gröna ängarna på hästön och hans dagar vid de evigt gröna är nära.
 
Starshout aka Sushi
Ras: Arabiskt fullblod Ålder: 10år Kön: Sto Färg: Vit/skimmel
 Information: Sushi är ett underbart arabiskt fullblod som vunnit många utställningar och hopptävlingar. Meriterna är av högsta klass och så är även Stammen. Sushi är inköpt för en hög summa star coins av de stolta ägarna familjen Goldspur som ville tjäna som mest på henne när hennes kariär låg på toppen men jag tror att hon kan gå längre. Sushi är en ängel i både ridningen och hanteringen och hon är verkligen en pärla att rida. Sushi hoppar högst och springer snabbast av alla mina hästar trots hennes lilla storlek. Sushi är den mest ridna hästen i mitt stall och den jag mest tar ut på tävlings banorna eftersom att  hon är mycket smidigare och erfaren än mina andra hästar. Sushi är en ängel som jag satsar långt med som alltid kommer att bo hemma i mitt stall.
 
Sunkiss aka Samona
 Ras: Arabiskt fullblod Ålder: 2år Kön: Sto Färg: Brun
Information: Samona föddes en varm sommar natt och är efter Northbeam och Starshout. Samona är därför en häst som har mina två käraste hästar som föräldrar och jag har stora förväntningar för Samona. Hitills så har Samona ställt upp i ett flertal unghäst utställningar och placerat sig bra i allt hon startat. Samona är en helt underbart vacker häst som är väldigt kelsugen och social i hanteringen och kommer att börja ridas in vid 4 års ålder. Just nu är hon tränad till uppvisning och håller sig relativt lugn på tävlingsplatser. Om man tar Samonas stam i tanken så är hennes utbildning i hoppnings hållet och det är vad hennes kroppsbyggnad passar bra till men vi får se vad hon visar talang för.
 
Listan kommer att uppdateras medans hästarna fylls på! :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo