2014-03-15 @ 21:07:00 / Onsdags uppdateringar

Nya uppdateringen

Den här uppdateringen så har sso teamet verkligen överträffat sig själva och gjort massor av saker som önskats länge. De saker som jag märkt att de har fixat är...
 
De nya arabernas lår:
 (bildens kanter blev lite konstiga men det behöver vi inte bry oss om ;D)
Här ser man tydligt att de försökt att fixa låren så att de inte är helt enfärgade. Tycker verkligen det är super eftersom att det är något jag länge stört mig på! Färgen är lite ljusare än kroppen men annars är allt super!
 
De tidigare suddiga ögonen:
 Karaktärens ögon har blivit en aning klarare och de var väldigt suddiga innan uppdateringen. Detta är superbra för då blir alla bilder man tar en aning klarare plus att jag kanske tar av mina solglasögon lite mera.
 
Kamera vinkeln när man köper häst:

 Kamera vinkeln ser ut så här nu! Detta gör så att det blir lättare att se hästen om det står många personer runt vilket är bra när det kommer nya hästar på onsdagarna. Tycker också att det är superbra att man inte kan köpa fel häst eftersom att jag gjort det en gång och det var inte kul. Superbra fix som sparar många mail både för oss och från supporten till oss.
 
Borttagen kontroll:
 Den superjobbiga kontrollen (enligt mig) vid fg banan som man lätt rider in i "från fel håll" är borttagen vilket  blir otroligt skönt enligt mig! Fg banorna är redan svåra nog enligt mig och denna detalj som inte riktigt alltid är ett skicklighets fel när man missar är ju jättebra att de tagit bort! Tummen upp!
 
Uppdaterade caféer: 
 Caféerna på jorvik har blivit pimpade av sso teamet och det har verkligen blivit superfint! Det gör café uppdateringen roligare! :D De har satt upp staket, skyltar och dekorerat med växter! Det ända jobbiga med det här är att staketen kommer lite ivägen på bland annat jsc men det är inget jag stör mig mycket på! Det är även möjligt att köpa vatten och mjölk.
 
Borttagen stock i Hollow woods loppet
De har tagit bort denna stock vilket gör det enklare att ta sig igenom banan, har inte så mycket synpunkter om detta! :)
 
Tycker att uppdateringen varit super och tycker att de ska fortsätta med att göra massa små fix som förbättrar spelet! :)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo