2014-05-13 @ 13:38:49 / Starshine Legacy

Dressyr till Starstable Online?

Hela morgonen så har jag suttit och spelat Starshine Legacy och jag måste säga att det är på tiden att dressyr kommer till sso. Det känns inte som det svåraste att programmera då man nästan bara följer en bana i olika gångarter. Har fotat lite när jag spelat ssl så kan ni som inte spelar få se hur det ser ut där.
 
 
 
 
 
 
Det skulle alltså gå till så att man kunda få ett visst antal poäng för varje moment och målet skulle vara att få högst poäng på snabbast tid. För att veta hur man skulle rida så skulle starten och målet av varje moment markeras på ett eller annat sätt och en pil skulle markera hur momentet skulle utföras, det verkar väll inte så komplicerat? :)
En av de saker jag  verkligen hoppas på kommer till sso är att hästarna ska kunna gå iform/på tygeln. Detta skulle spara mycket av min tid inom redigeren och det skulle vara mycket roligare att se alla rida runt och dressyrlektionerna skulle se mycket prydligare ut. Detta skulle vara något jag verkligen ser framemot om det skulle hända till sso.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo